Vila-Sana torna a celebrar la seva Festa Major amb tota la seva plenitud 

Redacció | Foto: Ajuntament de Vila-Sana

Vila-Sana torna a celebrar la seva Festa Major amb tota la seva extensió i magnitud, després de les restriccions que han tingut lloc en els últims dos anys arran de la pandèmia.

Aquest dijous, 22 de setembre, es donarà el tret a diverses activitats lúdiques i culturals destinades a tots els públics (familiar, infantil, juvenil, adult, etc.), les quals duraran fins al diumenge 25.

El dijous s’iniciaran els actes, a les 20 hores, amb la realització d’un taller de risoteràpia al pavelló municipal a càrrec d'Ester Visa i Pilar Cau.

Divendres començarà el gruix d’activitats de la celebració. A les 21 hores, es farà l’elecció de la pubilla i les dames d’honor i de l’hereu i els cavallers. Mitja hora més tard, tindrà lloc un sopar popular i, a partir de les 12 h de la nit, concerts pels més joves amb els grups Versión Imposible, La Tropical, el DJ Haro.

L'endemà, dissabte, 24 de setembre, a les 11 del matí, es representarà l’espectacle de titelles, “El monstre de colors”, al Centre d’Immersió. A la tarda, a les 17.30 hores, tindrà lloc un escape room a la Plaça Major. Els inscrits hauran de desactivar “una bomba de fum”. A les 23 hores, el reconegut humorista, Pep Cruz, oferirà el seu espectacle d’humor i música. Clourà la jornada, un triplet de deejays a la zona de plataner de la població.

Les activitats de diumenge, 25 de setembre, s’iniciaran a les 12 del matí amb una missa en honor a Sant Miquel i a la Virgen de la Cabeza. En acabar l’acte litúrgic, tindrà lloc un vermut popular a la Plaça Major. A la tarda, a les 17 hores, a la mateixa ubicació es farà un espectacle infantil amb “Salta, calla i balla!”. A les 19 hores, tindrà lloc la sessió de ball i concert de l’orquestra Atalaia. I finalment, a les 22.30 hores, es clourà la Festa Major amb un castell de focs.

Per l’alcalde, Joan Sangrà, recuperar dies i activitats també en la celebració de la Festa Major “és un bon símptoma de la tornada a la normalitat”. A més, s’ha treballat per poder fer una “programació per a tots els gustos i públics”, per la qual cosa, l’alcalde anima “a tothom a participar-hi de forma activa”.