Vilanova de Bellpuig prepara una nova edició del projecte de voluntariat JoVa

El dimarts 6 de juny a les sis de la tarda tindrà lloc una reunió informativa en la qual els monitors de Lleure Quàlia compartiran xerrada amb els joves per conèixer quines activitats els agradaria dur a terme aquest estiu durant el voluntariat
Avtivitats voluntariat a Vilanova de Bellpuig ©JoVa
photo_camera Avtivitats voluntariat a Vilanova de Bellpuig ©JoVa

L’estiu està cada cop més a prop i, tenint-ho en compte, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig organitza una nova convocatòria del programa de voluntariat JoVa.

La iniciativa està dirigida a l’alumnat d’educació secundària i consisteix a executar tasques de positives pel nostre poble durant el mes de juliol. El projecte pretén repetir l’èxit de l’edició de 2022, quan més d’una vintena de joves es van apuntar a les activitats de la iniciativa, com passejar persones grans pel municipi, netejar l’entorn natural i desenvolupar tasques de manteniment als espais públics.

El dimarts 6 de juny a les sis de la tarda tindrà lloc una reunió informativa en la qual els monitors de Lleure Quàlia compartiran xerrada amb els joves per conèixer quines activitats els agradaria dur a terme aquest estiu durant el voluntariat.