Vilanova de Bellpuig es prepara per la Festa Major petita de Sant Pere amb actes per totes les edats

Vilanova de Bellpuig es prepara per a la Festa Major petita, que se celebra per Sant Pere el dia vinent 29 de juny durant tarda i vespre. Es prepara una jornada amb actes gratuïts per a totes les edats i gustos.

En aquesta tradicional festa es ret homenatge als matrimonis més grans del municipi, amb ofrena floral a la Mare de Déu del Lliri. A partir de les 7 de la tarda i a l’església de Sant Pere Apòstol el reconeixement per als matrimonis formats per Josep Maria Penella Amorós i Carme Calafell Bardia, i Pere Piró Soldevila i Josefina

Galitó Penella, comptarà amb una missa cantada per la Coral Verge del Lliri. Un cop acabada la missa i la cantada l’acte continuarà al Poliesportiu amb una sessió de ball amb l’Orquestra Mediterrània, on també hi haurà servei de sopar i de bar.

A més, a partir de les sis de la tarda i al Magatzem municipal de Cal Xai l’Associació De Dones Anjua inaugurarà l’exposició de mobles restaurats per les alumnes que han participat en el taller de restauració de mobles, realitzat durant el 2022 al municipi. Durant l'any han estat restaurant de forma creativa tota mena de mobles que ara es podran veure exposats en aquest magatzem a partir del dia 29.

Paral·lelament, al recinte de les Piscines i a partir de les 7, hi haurà un taller de Yoga per a famílies amb nens i nenes de dos a sis anys, de la mà de Yoga Kids Ponent.

A partir de les 8 del vespre es podrà participar a “La Reserva art truck”, un taller mòbil “only kids” que potenciarà la creativitat d’infants de totes les edats a partir de tres anys. Aquesta caravana mòbil és idea i creació de Solaç Centre d’expressió artística de Mollerussa.

Finalment i a la pista de tennis hi haurà una actuació apta per a totes les edats, de la mà de Transmissions Dansa, que ens farà l’espectacle “Conferència ballada”. Aquest espectacle, dinàmic i participatiu, parlarà sobre danses urbanes tot movent l’esquelet, combinant música, audiovisuals, paraula i moviment. Al recinte de les piscines hi haurà servei de barra i de food truck per qui es vulgui quedar a sopar. Tota la informació es trobarà disponible al seu web.