Vilanova de Bellpuig millora el paviment en diferents punts del municipi

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Vilanova de Bellpuig

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha finalitzat  recentment la millora del paviment en diferents punts del municipi. Els treballs han consistit en asfaltar de nou la rotonda d’accés a Vilanova des de Golmés, el carrer Joan Maragall i la cruïlla del carrer Nord amb el de Joan Maragall i amb la carretera de Bellpuig. També s’han reparat clots i s’ha instal·lat un doble reg asfàltic al carrer Nord, al passatge Sant Martí, al carrer Freixes i al passatge Mossèn Cinto Verdaguer. Així mateix, al camí de Castellnou s’ha instal·lat un ressalt per reduir la velocitat dels vehicles i dissuadir el pas dels vehicles pesants.

El consistori ha explicat que “eren uns treballs molt esperats i necessaris ja que el ferm d’aquestes vies estava molt desgastat, situació que s’ha accentuat amb un any molt plujós i els temporals Dana, Glòria i Filomena”.

L’actuació ha comptat amb un pressupost de 108.843 euros dels quals 59.137 euros estaven subvencionats per la Diputació de Lleida. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Equips i Asfaltats de Vialitat SL.