La Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana reuneix prop de 850 atletes

Sergi Hidal i Núria Ribalta han estat els vencedors en la cursa de 10 quilòmetres, que ha estat complementada amb una altra prova de 7 quilòmetres i una caminada popular

Els participants a la sortida a la Volta a l'Estany d'Ivars 2023 ©Iter5
photo_camera Els participants a la sortida a la Volta a l'Estany d'Ivars 2023 ©Iter5

La Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana arribava aquest diumenge 5 de novembre a la seva 14a edició aplegant unes 850 persones a Ivars d’Urgell per córrer o caminar al voltant del paratge natural de l’Estany d’Ivars i Vila-sana. La trobada comptava amb tres proves de diferents modalitats: una cursa de 10 quilòmetres, una de 7 i una caminada.

El podi masculí en la categoria de 10 km ha estat per Sergi Hidal (35:04), seguit de Jordi Trepat i Bernat Ollé. Per la seva banda, Núria Ribalta (41:21) s’ha imposat en categoria femenina, juntament amb Anna Artal i Elisa Lladós.

La prova té l’objectiu de donar a conèixer l’estany i fomentar la vida sana en el seu entorn

Pel que fa a la cursa de 7 km, Sulayman Touray (25:00) i Adriana Vilalta (31:10) han estat els vencedors, seguits de Genís Alías i Oscar Aran i Marta Bosch i Clàudia Pinós, respectivament.

Des del Club Atlètic Ivars consideren que la Volta “ja és un referent a la comarca” dins del calendari atlètic dels clubs i aficionats. L’any vinent la cursa celebrarà els 15 anys i els organitzadors han avançat que “ja estem preparant algunes novetats”.