Xavi Brufau desplega la seva història d'amor en el pregó de festes de Mollerussa

El dissenyador i artista va aprofitar la figura de Sant Isidori per explicar la seva trajectòria professional i personal

El pregoner Xavi Brufau enceta les festes ©JordiBonilla
photo_camera El pregoner Xavi Brufau enceta les festes de Sant Isidori©JordiBonilla

Mollerussa donava aquest dimarts el tret de sortida a les Festes de Sant Isidori amb el pregó, que enguany anava a càrrec del dissenyador i director de l'Escola d'Art Ondara de Tàrrega, Xavi Brufau.

En el seu discurs, Brufau va voler explicar "una història d'amor" amb Sant Isidori, Mollerussa i el Teatre L'Amistat com a protagonistes. Amb una presentació de diferents treballs i obres pròpies, l'artista va anar desgranant la seva trajectòria vital a través d'entitats, projectes i experiències professionals com els vuit anys en què va ser tècnic de cultura a l'Ajuntament de Mollerussa.

Actuació del grup de saxos de l'EMMM ©JordiBonilla
Actuació del grup de saxos de l'EMMM durant l'acte ©JordiBonilla

El dissenyador també va presentar la litografia que va elaborar pel centenari del Teatre L'Amistat, celebrat durant el 2023. Al mateix temps, l'alcalde, Marc Solsona, va obsequiar el pregoner amb una peça de Josep Guinovart.

El conjunt de saxos de l'Escola Municipal de Música va cloure musicalment l'acte

Per la seva banda, Solsona va reivindicar les Festes de Sant Isidori, recuperades el 1976, com "la festa major petita" del municipi i que permeten "fomentar la identitat local en un entorn molt global".

L'acte també va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Raquel Pueyo, i el mossèn Alfons Busto.