Moren tres motoristes en un accident entre dues motos i un cotxe a Alfés

Redacció | Foto: Salvador Miret (ACN)

Els tres motoristes que van morir aquest dijous a primera hora de la tarda en un xoc frontal entre les dues motos en què viatjaven i un turisme, a Alfès (Segrià), són la conductora i única ocupant d'una de les dues motos, A. M., de 34 anys i veïna de Lleida, i el conductor i la passatgera de l'altra moto, C. R. C. de 43 anys i veí de Lleida i S. M. S. de 44 anys i veïna de Logronyo. La conductora del turisme va resultar ferida en estat menys greu i va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La primera hipòtesi de la investigació dels Mossos d'Esquadra apunta que el turisme va envair el sentit contrari, per on circulaven les motos. El xoc va passar a les 15.30 h al quilòmetre 126,5 de la carretera C-12, a Alfés.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, es va tallar la via en els dos sentits de la marxa fins a tres quarts de sis de la tarda, quan es va restablir la circulació.

Segons el Servei Català de Trànsit, 121 persones han mort des de principi d'any fins ara en accident de trànsit a la xarxa viària catalana, 32 de les quals motoristes.