Aliança del Grup Vall Companys i la FECOLL per promocionar la gastronomia lleidatana

Al llarg de l’any, el Grup Vall Companys organitzarà amb la FECOLL activitats de degustació de productes gurmet, activitats de divulgació del sector agroalimentari i alimentació saludable
Aplec del Caragol de Lleida arxiu ©JosepAPérez
photo_camera Aplec del Caragol de Lleida arxiu ©JosepAPérez

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL) i el Grup agroalimentari Vall Companys han signat un acord que convertirà a la companyia alimentària en proveïdora de carn en totes les activitats que s’organitzin des de l'Aplec durant aquest any 2023Vall Companys durà a terme la difusió de la gastronomia lleidatana en les diferents convocatòries de divulgació del Caragol Tour a Madrid, Lleó, Saragossa i Barcelona.

Vall Companys oferirà un catàleg complet i competitiu per a les diferents colles de l’Aplec així com descomptes en productes del Grup Vall Companys per als membres de les colles durant la resta de l’any

Presentació de col·laboració Vall Companys i FECOLL a EscHotur ©Fecoll
Presentació de col·laboració Vall Companys i FECOLL a EscHotur ©Fecoll

El tret de sortida d’aquesta col·laboració tindrà lloc en un dinar que promourà la gastronomia de Lleida i del Caragol al Círculo de Bellas Artes a Madrid. La companyia lleidatana aportarà carn de porc ibèric “Finura de Ibérico” del seu escorxador de León, pernil ibèric de la marca “Iberic Box” de l’assecador que té a Jabugo i costellams de vedella. Aquests productes seran cuinats amb caragols de la mà dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Preus especials per a colles de l'Aplec

Aplec del Caragol de Lleida arxiu ©JosepAPérez
Aplec del Caragol de Lleida arxiu ©JosepAPérez

A més a més, la companyia ha elaborat un catàleg de productes carnis de pollastre, de porc, de vedella i de pernils de capa blanca, duroc i ibèrics d’engreix i de gla a un preu competitiu i de caràcter social. En aquest sentit, es busca promoure el producte local i posar-lo a disposició dels aplequistes amb una compra global i de qualitat contrastada.

La pròxima edició de l’Aplec del Caragol de Lleida se celebrarà del 2 al 4 de juny i està previst que el catàleg estigui a disposició dels aplequistes en format digital a partir del dia 1 de maig.

La participació del Grup Vall Companys és una aposta decidida per la promoció de la cultura gastronòmica de Ponent i per la dinamització d’activitats socials i culturals d’àmbit local

Activitats de divulgació dels productes carnis lleidatans

Al llarg de l’any, el Grup Vall Companys organitzarà amb la FECOLL activitats de degustació de productes gurmet, activitats de divulgació del sector agroalimentari i alimentació saludable i descomptes i promocions en productes carnis gurmet com pernils ibèrics d’Ibèric Box; i carns de porc ibèric fresc, carns de pollastre i vedella prèmium del grup empresarial.