Comencen els "Dissabtes d'Art i Ciència" de Farrera amb el divulgador Marc Boada

El Centre d'Art i Natura de Farrera, situat al Pallars Sobirà, inaugura les seves jornades familiars mensuals amb la primera activitat en col·laboració amb el divulgador científic Marc Boada i la seva associació Pèndulum.

L'activitat està organitzada pel dissabte 9 d'abril, de 10 del matí fins a les 6 de la tarda. Les inscripcions s'han de realitzar al Centre d'Art i Natura de Farrera, on també es podrà reservar el dinar.

En aquesta primera edició de les jornades familiars, l'element central serà el món de la metal·lúrgia, el foc i l'art. El propòsit és investigar sobre aquesta forma d'artesania tan present en el territori pallarès muntant, entre altres coses, un forn amb el qual s'assoleixen més de 1.100 °C, fonent coure a partir de la malaquita i experimentant amb els resultats. Les famílies participants obtindran peces que convertiran en joies, descobrint la història, la química i la bellesa dels metalls roents.

Marc Boada Ferrer és un divulgador científic català popularment conegut per la seva activitat des dels mitjans de comunicació pública, en tallers i mitjançant diverses publicacions. Concretament, és presentador del programa de TV3 QuèQuiCom.