L'estació de Tavascan rep més de 3.500 visitants durant les festes

Text: Redacció / Foto: Premsa Tavascan

L’estació d’alta muntanya de Tavascan viu de nou una bona temporada nadalenca gràcies a les condicions òptimes de les pistes, en contrast amb l’any anterior. D’aquesta manera, des del 24 de desembre de 2019 fins al 6 de gener de 2020 s’han despatxat al voltant de 1.500 forfets d’alpí i nòrdic i han visitat l’estació unes 3.500 persones.

També destaca un fort increment de tot aquell esportista que té en Tavascan un espai únic i immillorable per a la seva pràctica preferida. En aquest sentit, ha augmentat considerablement els esquiadors de muntanya, els alpinistes o els amants de les raquetes de neu.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.