Tavascan acull un concert del festival de Música Antiga dels Pirineus

Redacció | Foto: Ajuntament de Lladorre

Un any més, l’Ajuntament de Lladorre torna a programar un concert inclòs en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). La cita va tenir lloc el passat dissabte, 13 d’agost, a les 19:30 hores a l’Església de Sant Bartomeu de Tavascan.

La formació Trifolium ha preparat el programa L’apoteosi del contrapunt, en el qual podrem escoltar obres de G. P. da Palestrina, G. Frescobaldi, D. Castello, H. Purcell, J. S. Bach i W. A. Mozart.

Aquest quartet està format per Carlos Gallifa i Sergio Suárez, als violins; Joan Mesana, a la viola; i Javier Aguirre, al violoncel.

En el programa de mà, Trifolium comenta que en aquesta actuació va fer un recorregut cronològic des dels inicis de les formes musicals que arrenquen “al segle XIV per continuar la seva trajectòria pel barroc ple i tardà, i desplegar-se en els últims exemples gloriosos del classicisme fins a la gradual dissolució d'aquesta pràctica al llarg del segle XIX”.

Com s’acostuma a fer en els concerts del FeMAP, l’entrada també donava la possibilitat a fer una visita turística guiada al poble de Tavascan.