La Fira del Pa i el Cereal 2024 oferirà productes sense gluten

undefined
photo_camera Jan Pomés, Ramon Augé i Raimod Fusté en la presentació de la Fira del Pa i el Cereal 2024 ©Paeria de Cervera

El certamen, previst per als dies 18 i 19 de maig, va ser presentat en una roda de premsa encapçalada pel paer en cap, Jan Pomés; el primer tinent d’alcalde, Ramon Augé; i el regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Raimond Fusté.

Pomés va destacar “la voluntat d'organitzar una Fira més inclusiva, amb l'aposta per les el·laboracions sense gluten”. A més, va afegir que “és un dels elements diferencials d'aquest any i que es potenciarà amb més força en futures edicions”.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Raimond Fusté, va presentar la programació de la Fira, que inclou més de 20 activitats durant el cap de setmana i una desena més en els dies previs. Entre elles, destaca la celebració de la Diada de Sant Isidre. També va fer èmfasi en “les visites guiades i les activitats turístiques i culturals al Sindicat”, així com en “la novetat d'un globus aerostàtic que oferirà vols captius gratuïts per a grups de 8 persones a la plaça del Sindicat”.

Els estands es situaran a la plaça Universitat, on s'instal·laran 30 parades, una de les quals oferirà productes sense gluten.

Un trenet turístic connectarà el recinte firal amb parades davant de l’església de Sant Antoni, la plaça del Sindicat i el Centre d’Acollida Turística.

Per últim, el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Ramon Augé, va remarcar “la importància que té la Fira per a Cervera i la comarca”, expressant “la voluntat de recuperar l’essència pagesa i de graner de Catalunya, que és la Segarra, perquè la Fira esdevingui un referent nacional del blat i la farina”.