Adjudiquen les obres del camí de les Feixes de Gospí de Sant Ramon

Tal com ha explicat l'alcalde de Sant Ramon, Josep Maria Ribera, l'actuació permetrà disposar d’un sistema d’evacuació eficient de les aigües pluvials recollides per la cuneta
El Camí de les Feixes de Sant Ramon ©AjuntamentdeSantRamon
photo_camera El Camí de les Feixes de Sant Ramon ©AjuntamentdeSantRamon

El camí de les Feixes de Gospí (Sant Ramon) millorarà el seu ferm amb l'obra que s'executarà durant els propers mesos després que el passat mes de desembre s'adjudiquès l'obra a Nixin Cons, SL, per un import de 79.439,98 €.

El Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat subvencionarà 71.495,98 € de la intervenció

Aquest és un dels vials d'accès al nucli de Gospí, a més de ser l'únic lloc d'accès a diverses masies de la zona. El vial, construït sobre un talús natural, ha patit un deteriorament en diversos punts del camí degut a les diferències d’assentament. A més, no disposa d’una cuneta pavimentada, cosa que permet que l’aigua es filtri per sota el paviment agreujant el problema.

Tal com ha explicat l'alcalde de Sant Ramon, Josep Maria Ribera, l'actuació permetrà disposar d’un sistema d’evacuació eficient de les aigües pluvials recollides per la cuneta reforçant-te el ferm amb la reparació dels flonjalls i la renovació del paviment.