Carla Iglesias, guanyadora d'Escaldes Sound, actua a l’Aquelarre de Cervera

El premi inclou la possibilitat d'actuar en directe a la capital segarrenca, i aquest any per primera vegada fou en el marc de l’Aquelarre

Concert de Carla Iglesias al pati de la Universitat, dins de la programació de la Fira del Gran Boc. © Paeria de Cervera
photo_camera Concert de Carla Iglesias al pati de la Universitat, dins de la programació de la Fira del Gran Boc. © Paeria de Cervera

El dissabte 26 d’agost, dins de la programació de la Fira del Gran Boc, el pati de la Universitat va ser l’escenari d’un concert de la jove artista andorrana Carla Iglesias, guanyadora de la tercera edició del concurs de música per a joves Escaldes Sound, que s’organitza amb el Cervera Sound.

El premi consisteix en la possibilitat de tocar en directe a Cervera, i enguany per primera vegada fou en el marc del dissabte d’Aquelarre.

La jove artista Carla Iglesias va interpretar versions de grans artistes femenines com Adele, Amy Winehouse i Tina Turner, entre d’altres, a més de temes propis amb una gran veu i presència escènica, en un concert que va ser tot un éxit.

Respecte al Cervera Sound, l’edició d’aquest any ha quedat deserta per manca de participants.

concert Carla Iglesias - Fira del Gran Boc
Actuació de Carla Iglesias en el marc de l'Aquelarre de Cervera
© Paeria de Cervera

Des de la Regidoria de Joventut ben aviat es començarà a treballar en la pròxima edició, que oferirà a joves artistes de la ciutat i comarca la possibilitat d’actuar a Escaldes-Engordany en el marc del Dia de la Joventut.

Com en les anteriors edicions, el concurs és una iniciativa conjunta del Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany (Andorra) i la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera, amb l’objectiu de crear un espai de visualització i promoció per a solistes, grups musicals i DJ joves.

Cervera Sound

La Regidoria de Joventut de la Paeria organitza aquest concurs de música amb la finalitat de promocionar les iniciatives i el talent dels joves, d’entre 12 i 35 anys, de la Segarra.

La participació està oberta a tots els artistes, grups musicals i DJ joves de la comarca, amb integrants d’entre 12 i 35 anys, ja siguin novells o semiprofessionals i que no tinguin contracte amb una agència de representació.

La primera edició (any 2021) la va guanyar la jove cantant cerverina Berta Pedrós, amb la cançó “D’aquestes persones”; l’any 2022 els guanyadors foren els cerverins Eskurçó, grup de punk rock, amb el tema “Salvem la llengua”; mentre que l’any 2023 el concurs ha quedat desert.