El Carnaval de Secà de Cervera celebrarà les seves particulars olimpíades

La gran Rua dels JJOO Cervera 2024 comptarà amb l’actuació de diversos grups de percussió
Presentació del Carnaval de Secà 2024 ©PaeriaCervera
photo_camera Presentació del Carnaval de Secà 2024 ©PaeriaCervera

El Carnaval de Secà de Cervera amplia aquest any la programació i se celebrarà dos dies, el divendres 12 i el dissabte 13 de juliol amb el lema Cervera 2024, 10 anys al podi.

Divendres la festa començarà al vespre amb l’actuació de la Bandarra Street Orkestra a la desfilada de comparses i abanderats. Tot seguit hi haurà l’espectacle inaugural amb la participació de diverses entitats esportives. La nit es tancarà amb un sopar i música dels anys 90 i 2000.

Dissabte els Campaners i la colla infantil dels Bombollers encetaran el dia i donaran pas a la Mainada de Secà.

Seguidament hi haurà el vermut musical, amenitzat per una xaranga i es tancarà el matí amb la Correbarra

A la tarda, hi haurà la gran Rua dels JJOO Cervera 2024 amb l’actuació de diversos grups de percussió d’arreu de Catalunya. Al finalitzar la rua, tindrà lloc el pregó de la Reina del Carnaval, l’entrega de premis i un dels moments estel·lars de la jornada: el concert de la Banda del Carnaval de Secà, formada per membres dels diferents grups de percussió de Cervera, i la Banda de Vent del Conservatori. Dirigit per Guillem Garcia i Bernardo Manzambi.

La festa s’allargarà durant tota la la nit amb el grup de versions The Txandalls i discjòqueis.

L'entitat compta amb una subvenció de la Paeria de 17.000 euros per el Carnaval d’hivern, el Brunch Electronik i el Carnaval de Secà.