El CEI Cervera acull l’acte de lliurament de diplomes del Programa Impulsa’t

En aquesta edició del programa de consolidació empresarial han participat un total de 20 empreses amb representació a 10 comarques de la demarcació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el paer en cap de Cervera, Jan Pomés, i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, entregant un dels premis. © Paeria de Cervera
photo_camera El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el paer en cap de Cervera, Jan Pomés, i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, entregant un dels premis. © Paeria de Cervera

Es tracta d’un programa dissenyat i finançat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i amb el qual les empreses participants preveuen augmentar la seva facturació i plantilla. Està adreçat a empreses de nova creació, persones autònomes o PIMES de sectors tradicionals o innovadors i startups, i en el qual han participat 20 empreses de la demarcació de Lleida.

El lliurament de diplomes a les empreses participants en la segona edició d’Impulsa’t va tenir lloc el divendres 1 de desembre al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera.

En aquesta edició, les 20 empreses participants tenen representació a 10 comarques de la demarcació de Lleida, distribuïdes de la següent manera: cinc al Segrià (tres de Lleida ciutat); dos al Pallars Sobirà; dos a l’Urgell; tres a la Noguera; una a l’Alt Urgell; dos a la Cerdanya; una a la Segarra; dos al Pla d’Urgell; una al Pallars Jussà, i una a la Val d’Aran. Les empreses formen part de sectors com l’agroalimentari; TIC; indústria-fabricació; serveis; enginyeria-energies renovables; recursos humans; artesà; turisme; comerç; salut; educació i hostaleria.

Es va recollir el resultat d’aquests vuit mesos de formació, que té com a objectiu principal ajudar a augmentar el grau de supervivència de les empreses de la demarcació de Lleida.

L’acte fou presentat pel vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, Jordi Verdú, i pel regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera, Raimond Fusté. També hi van assistir la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, Anna Rius; el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, i el gerent i la comercial d’Antiga Casa Magí, Jordi Coscollola i Maria, respectivament, que van impartir una conferència als assistents explicant la seva experiència i encoratjant-los a seguir creixent.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va explicar que, amb aquesta segona edició, la Diputació de Lleida referma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic empresarial i territorial, contribuint a la lluita contra el despoblament i a la fixació del talent al territori. I els punts d’Atenció GLOBALLEIDA són un exemple més del suport que es dona al petit emprenedor i a la petita i mitjana empresa (PIME).