Cervera realitza el sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

El lliurament dels 35 premis es realitzarà en un acte conjunt demà, dijous 13 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal
sorteig Compra i guanya (1)
photo_camera Imatge de les autoritats el dia del sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”. © Paeria de Cervera

El divendres 7 de juliol es va realitzar el sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, en un acte públic a la plaça Santa Anna, amb la participació del paer en cap, Jan Pomés, i el regidor Ramon Augé, en què es van extreure les 35 butlletes guanyadores d’experiències turístiques en diferents municipis catalans.

Un total de 34 persones i un comerç cerverí han guanyat experiències turístiques per descobrir alguna de les poblacions del país adherides a la iniciativa. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de lentorn natural, tastos, nits dhotel, participar en festes i fires locals, entre altres.

Captura de Pantalla 2023-07-12 a les 17.10.15
Guanyadors i guanyadores de la campanya “Compra i descobreix Catalunya” 2023 

Les persones guanyadores han comprat, durant el mes de juny, als comerços locals participants en la campanya, on han dipositat una butlleta amb les seves dades en una urna.

El lliurament dels 35 premis es realitzarà en un acte conjunt demà, dijous 13 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal.

Durant el mes de juny ha tingut lloc la 13a edició de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, que organitza la Xarxa de Barris Antics amb Projectes a 34 municipis del país, entre els quals Cervera, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.

Cervera, com a ciutat participant, també rebrà les persones guanyadores provinents dels altres municipis i els obsequiarà amb una experiència turística. S’oferirà una rebuda al Centre d’Acollida Turística, on visualitzaran el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada al centre històric de la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de productes del territori.