Cervera estrena Embarca't, un festival dirigit al públic familiar

Tindrà lloc el pròxim 16 de setembre al voltant del pavelló polivalent de la capital de la Segarra

 

Cartell de la 1a edició del Festival Embarca't de Cervera.
photo_camera Cartell de la 1a edició del Festival Embarca't de Cervera.

El pròxim dissabte, dia 16 de setembre, Cervera celebrarà la 1a edició del Festival Embarca't, un festival dirigit al públic familiar

El Festival sorgeix de la necessitat d'oferir un espai amb diferents activitats i disciplines dirigit al públic familiar a la comarca de la Segarra. Tal com ens ha explicat l'entitat organitzadora, OA2 Produccions, la principal finalitat d'aquesta iniciativa és que “les famílies puguin gaudir d'una jornada plena d'activitats en un entorn favorable”.

Embarca't estarà ubicat al voltant del pavelló polivalent de Cervera, i donarà el seu tret de sortida a les 16:30, amb animacions teatrals itinerants de la Fadunito, una companyia especialitzada en les arts de carrer per a tots els públics, que s'allargaran fins a les 21 h. A més a més, durant tota la tarda hi haurà un ampli ventall d'activitats, com pintacares, concursos, photocall, jocs…

A les 17.30 h el grup Versions per Xics interpretarà les seves versions més escoltades i finalment a les 19.30 h li tocarà al popular grup Petit Pot, el qual farà un repàs d’algunes de les cançons més conegudes del seu repertori.

I totes les famílies tindran accés a un espai de restauració amb zona relax, un aparcament de cotxets, un espai amb canviadors pels més petits, zona d'alletament, entre altres.

És el primer festival d'aquesta envergadura i característiques que es realitza a la Segarra. La iniciativa també compta amb el suport de la Paeria de Cervera.