Cervera homenatja la veïna centenària Teresa Bals Solé

Teresa Bals Solé, de Vergós, va rebre la medalla centenària, una placa commemorativa i un lot de productes de proximitat
Celebració del centenari de Teresa Bals a Cervera. © Paeria de Cervera
photo_camera Celebració del centenari de Teresa Bals a Cervera. © Paeria de Cervera

Teresa Bals Solé, de Vergós, va rebre la medalla centenària, una placa commemorativa i un lot de productes de proximitat amb motiu de la celebració del seu centenari, en un acte d’homenatge que va tenir lloc a la residència Mare Güell, dimarts 24 d’octubre, just el dia que va complir 100 anys.

Teresa Bals Solé va néixer a Sidamon (Pla d’Urgell) el 24 d’octubre de 1923. Filla de Josep Bals, de Sidamon, i Pilar Solé, de Vergós de Cervera. Tot i que vivia a Sidamon, des de ben petita anava sovint a Vergós. Allà va conèixer el Ramon Perera Roca, amb qui es va casar i es van traslladar a viure a la casa pairal de Vergós, on van tenir dos fills, Ramon i Josep Maria. Actualment, té un net, dues netes i tres besnetes. La Teresa s’està a la residència Mare Güell, on ha afirmat que es troba molt bé, contenta i ben acompanyada de moltes amistats, bones professionals i les visites de la seva família.

El lliurament de la placa commemorativa, el lot de productes de la Segarra i la medalla centenària van anar a càrrec del paer en cap, Jan Pomés; el president del Consell Comarcal, Ramon Augé, i el representant del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Joan Santacana, respectivament.