Cervera instal·larà càmeres als accessos del municipi per millorar la seguretat

El PSC fa balanç dels primers 100 dies de govern i assegura haver aconseguit “corregir metodologies” econòmiques
L'alcalde de Cervera, Jan Pomés. © Oriol Bosch (ACN)
photo_camera L'alcalde de Cervera, Jan Pomés. © Oriol Bosch (ACN)

La Paeria de Cervera col·locarà pròximament càmeres a tots els accessos a la ciutat per millorar la seguretat, sobretot de les empreses i comerços. Ho ha anunciat l'alcalde Jan Pomés que ha explicat que es tracta d'una de les demandes que els han fet els empresaris del polígon en una recent trobada que van mantenir per tal de saber quines són les seves necessitats amb relació als pressupostos municipals. Uns pressupostos que el paer en cap espera tenir enllestits entre novembre i desembre per tal que es puguin començar a aplicar a partir del gener.

El PSC ha fet balanç dels 100 primers dies de govern després d'aconseguir l'alcaldia amb un acord amb Junts i asseguren que han aconseguit “corregir metodologies” d'eficiència econòmica. L'alcalde de la capital segarrenca ha assegurat que l'objectiu de l'equip de govern és aconseguir uns “pressupostos sostenibles” per a l'any  2024. Quan van arribar a l'alcaldia es van trobar amb factures sense pagar per part de l'anterior equip de govern que estava liderat per ERC amb un acord amb la CUP i Junts. Segons Pomés, la situació era “caòtica” i el personal de la casa no donava l'abast. Ara, assegura que ja està tot atès amb mesures com ampliar de 3 a 7 les persones a Intervenció per tal de poder atendre totes les qüestions econòmiques.

Per elaborar els pressupostos, Pomés diu que han parlat amb entitats, associacions, comerços i empresaris de la ciutat. Recentment, s'ha visitat als empresaris de polígon que han traslladat una sèrie de peticions a l'equip de govern com la millora de la seguretat. Per això, Pomés ha anunciat que ja s'han posat en contacte amb el Departament d'Interior per posar càmeres de videovigilància i lectores de matrícules a tots els accessos de la ciutat. Els empresaris del polígon també han demanat millores en l'asfaltatge i les voreres de la zona industrial.

Pomés ha insistit que cal fer un “salt generacional” i aconseguir trencar “conflictes històrics” de la capital de la Segarra, i en aquest sentit ha assegurat que els empresaris li van comenta que feia molts anys que es trobaven “abandonats” i que era la primera vegada que algú els escoltava.