Cervera organitza el 1r Concurs d'Aparadors de Nadal per promocionar el comerç local

El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 1 de desembre
1r concurs d'Aparadors de Nadal de Cervera.
photo_camera 1r concurs d'Aparadors de Nadal de Cervera.

La Paeria de Cervera com a nova acció per promocionar el comerç local i atraure visitants a la ciutat per les festes de Nadal ha organitzat un nou concurs de decoració d’aparadors, amb temàtica nadalenca.

La iniciativa pretén millorar l’experiència de compra a Cervera i, a la vegada, captar visitants als establiments participants tot fent una ruta per veure els aparadors decorats.

Al concurs hi poden participar tots els establiments de comerç o de serveis a peu del carrer, amb aparador, que s’inscriguin i compleixin els requisits establerts a les bases. El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 1 de desembre. Les bases es poden consultar a la pàgina web de la Paeria de Cervera, des d’on també es poden formalitzar les inscripcions.

Els aparadors hauran d’estar decorats, com a mínim, del 5 de desembre del 2023 fins al 6 de gener del 2024. Durant aquest període un dia passarà a visitar-los el jurat, fomat una persona representant de l’Associació de Comerciants Endavant, una de l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic i una professional de l’àmbit artístic, per fer-ne la valoració. Es repartiran un total de tres premis: el primer rebrà 920 euros; el segon, 575 euros; i el tercer, 345 euros.