Comença la captació de comerços per al Carnet Jove a la Segarra

Els tècnics de l'Oficina Jove visitaran els establiments per convidar-los a sumar-se a la campanya

Un dels establiments associats al Carnet Jove de la Segarra ©CCSegarra
photo_camera Un dels establiments associats al Carnet Jove de la Segarra ©CCSegarra

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra ha iniciat la campanya per atraure comerços i entitats interessades a oferir descomptes i avantatges als joves a través del Carnet Jove.

La iniciativa promou el comerç local i l'estalvi entre els usuaris, oferint promocions en autoescoles, centres òptics, papereries, odontologia i farmàcia, entre altres establiments.

L'any passat s'hi van adherir 58 establiments, beneficiant un total de 1.620 joves de la comarca

A més dels avantatges als comerços, els ajuntaments de la comarca també posen a disposició descomptes en instal·lacions municipals i activitats culturals als pobles.

Durant els pròxims mesos, els tècnics de l'Oficina Jove visitaran els comerços i entitats per explicar la campanya, per la qual els interessats ja poden adherir-se al web Segarra Jove. A partir de juny, els tècnics informaran els joves interessats sobre com obtenir el carnet i els beneficis disponibles a la comarca.

El Carnet Jove, en vigor des de 1986, és una iniciativa de la Generalitat que ofereix descomptes i promocions als joves en diversos àmbits, destacant la cultura i la mobilitat internacional. Aquest servei és dirigit a persones de 12 a 30 anys.