Productors locals presenten els sabors de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

El Consell Comarcal de la Segarra va participar activament al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on ha comptat amb estand propi
La participació de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona © Consell Comarcal de la Segarra
photo_camera L'estand dels productes de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona. © Consell Comarcal de la Segarra

La setmana passada el Consell Comarcal de la Segarra va participar activament al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on ha comptat amb estand propi, i ha aprofitat aquesta oportunitat única per donar a conèixer la riquesa dels productes gastronòmics de la comarca, amb la participació de sis productors locals.

Els estands d'Aliments del Territori del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha estat l'escenari de la presentació i degustació dels productes de qualitat que defineixen la identitat culinària de la Segarra. Dins aquest marc, alguns dels membres destacats de l'Associació de Producte de la Segarra han estat els ambaixadors d'aquesta excel·lència gastronòmica. Igualment, han participat a l’acte el president del Consell Comarcal, Ramon Augé i la vicepresidenta primera, Anna Rius.

Els productors de la Segarra que han mostrat els seus productes han estat Embotits Ciervo, Formatges Aubagueta, Antiga Casa Magí, Llunat-Bio, Casa Dalmases i Bernau Herbes, que han ofert als visitants l'oportunitat de degustar i conèixer de prop la qualitat que distingeix els productes d’aquests artesans locals.