Continuen les obres de millora del ferm a l'A-2, a Cervera

El subdelehgat del Govern, Jose Crespín, ha visitat l'actuació aquest dimecres
El subdelegat del Govern visitant les obres aquest dimecres ©SubdelegacióGovernLleida
photo_camera El subdelegat del Govern visitant les obres aquest dimecres ©SubdelegacióGovernLleida
Les obres de reparació del ferm de l'autovia A-2, a Cervera, s'han reprès aquesta setmana entre els punts quilomètrics 514 i 522,270.  Amb un pressupost d'execució de 10,27 milions d’euros, aquest projecte forma part d'una sèrie de millores en un tram d'uns 9 quilòmetres aproximadament.

Les actuacions se centren en la millora del ferm de les vies laterals i els ramals d’accés d'aquesta variant a la capital de la Segarra. Es preveu que aquesta primera fase de treballs finalitzi a finals de la pròxima setmana.

L'any passat, el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ja va intervenir en els dos sentits de la calçada i continuarà amb altres treballs en els pròxims mesos. Actualment, el ministeri també treballa en un altre punt de l'A-2, entre Lleida i Alcarràs.

Coincidint amb aquesta nova etapa d'obres, el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, juntament amb autoritats locals i responsables de l’empresa adjudicatària, han visitat el lloc. Crespín ha remarcat la importància de l'actuació "ja que és la via de comunicació amb més volum de circulació" de la demarcació de Lleida.