Convoquen el concurs de música 'Cervera Sound'

Text: Redacció / Foto: Paeria de Cervera

La Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany (Andorra) han obert aquest dilluns el període d’inscripcions al concurs 'Cervera Sound', que té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d’entre 12 i 35 anys dels dos territoris.

Per participar-hi, els/les artistes/bandes o punxadiscos de Cervera han d’emplenar un formulari (que trobaran a les xarxes socials de l’Espai Jove 'El Racó'), juntament amb un tema o sessió inèdit (amb una durada màxima de 5 minuts per a solistes/bandes i de 10 minuts per a punxadiscos).

Una vegada finalitzat el  període d’inscripció, la Regidoria de Joventut penjarà totes les obres al seu canal de Youtube, mitjançant el qual es podrà votar (indicant 'M’agrada' o 'No m’agrada').

Finalment, a mitjans de juliol es donarà a conèixer l’artista/punxa disc/grup guanyador, que anirà a tocar a l’agost a Escaldes-Engordany, dins dels actes del Dia Mundial de la Joventut.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que "no és gaire habitual trobar projectes d’aquesta tipologia entre dos serveis locals de Joventut”. A més, espera que el concurs sigui “la primera de moltes accions coordinades amb altres serveis locals de Joventut".

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.