La Coral Infantil Nova Cervera festeja un curs amb prop de 140 cantaires

Durant el concert es van escoltar cançons populars catalanes, èxits del pop internacional i obres musicals
Concert de Fi de Curs de la Coral Infantil Nova Cervera ©JosepMEscudé
photo_camera Concert de Fi de Curs de la Coral Infantil Nova Cervera ©JosepMEscudé

El dissabte 25 de maig a la tarda el Paranimf de la Universitat de Cervera va ser l'escenari del concert de fi de curs de la Coral Infantil Nova Cervera. Aquesta entitat, amb més de cinquanta anys d'història, segueix un calendari lligat a les festes populars i el curs escolar, celebrant el concert final coincidint amb les darreres setmanes de curs.

Prop de 140 cantaires van participar en l'esdeveniment amb els diferents grups corals: Escatxics i Barrufets, Petits, Mitjans, Grans i Més Grans. Els grups van mostrar el repertori treballat durant el trimestre, incloent-hi cançons populars catalanes i internacionals.

Van destacar les cançons de Barrufets i Petits per trobada Juguem Cantant i les peces que Mitjans i Grans interpretaran pròximament amb el grup Xiula a Barcelona

El concert va incloure peces treballades amb la directora Marleen de Boo i cançons conegudes com Can You Feel the Love Tonight d'Elton John, així com fragments del musical Mamma Mia, interpretats pels sis cantaires que aquest any compleixen divuit anys i acaben la seva etapa a la coral.

Després del concert, la festa va continuar a la plaça Magdalena de Montclar, on es va compartir el tradicional berenar de coca amb xocolata, acompanyats del grup d'animació La dona del sac.

Els cantaires rebran els àlbums anuals amb el repertori treballat durant el curs i a alguns d'ells encara els queden cites pendents. És el cas del concert a l'Auditori de Barcelona el 9 de juny amb Mitjans i Grans acompanyant a Xiula juntament amb altres corals o el 15 de juny, els Grans i Més Grans a l'Auditori Pau Casals del Vendrell amb els cors del Vendrell i Valls.