La Coral Sant Ramon engega una campanya per sumar nous cantaires

L'objectiu és poder commemorar els 25 anys de l'entitat l'abril del 2026
(Consell Comarcal de la Segarra)
photo_camera Un dels darrers concerts de la Coral Sant Ramon ©CCSegarra

L'Associació Coral Sant Ramon fundada l'any 2001 ha anunciat una aturada tècnica en les seves activitats amb l'objectiu de cercar nous cantaires que permetin mantenir viva l'entitat.

Actualment, la coral es troba en una situació delicada que “no permet assumir nous reptes ni projectes de compromís”, tal com afirmen en el seu comunicat. La campanya de captació de nous membres se centrarà en diferents accions a les xarxes socials, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Ramon i el departament de Joventut del Consell Comarcal de la Segarra.

L'actual directora, Anna Gascón, ha liderat la coral durant els darrers 14 anys

L'entitat espera incorporar suficients nous cantaires per poder reprendre les activitats com una coral mixta a quatre veus, després d'haver treballat a tres veus en els darrers anys. Amb la mirada posada en l'abril del 2026, la Coral Sant Ramon vol commemorar els seus 25 anys amb una actuació especial, similar a les celebracions dels 15 i 20 anys.

Les persones interessades a formar part del cor poden contactar a través d'Instagram, Facebook i correu electrònic ([email protected]). A més, es pot accedir a un formulari per inscriure's i sondejar els possibles dies d'assaig de la nova formació.