Detenen tres persones que gestionaven un club cannàbic a Guissona per un delicte contra la salut pública

Text: Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous a Guissona dos homes, de 46 i 44 anys, i una dona de 38 anys,  tots tres veïns de la comarca de la Segarra, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta a finals de setembre de l'any passat després de tenir coneixement que, mitjançant  un club cannàbic de Guissona i aprofitant la seva activitat, es podria realitzar tràfic de substàncies estupefaents.

Immediatament, es va obrir una investigació  per tal de constatar si eren certes les informacions i, després de varis dispositius de vigilància, es va constatar que diverses persones adquirien a l'interior del club petites dosis de marihuana per consumir-les fora del local, infringint la norma que regula que el consum s'ha de fer dins del local de forma privada i restringida.

El passat dijous, pels volts de 2/4 de 7 de la tarda, es va fer una entrada i perquisició al club cannàbic,  on es van trobar 179 grams de marihuana, 44,3 grams de pol·len de marihuana, bosses per preparar en dosis la droga per una venda imminent i una bàscula de precisió.

En el moment de l'escorcoll a l'interior del club hi havia 7 persones a les quals se’ls va comissar 18 grams de marihuana i 9,8 grams de pol·len de marihuana.

Davant d'aquest fets es va procedir a la detenció de les tres persones que s'encarregaven de gestionar el club i es va precintar el local.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat divendres davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.