El Consell Comarcal de la Segarra dona el tret de sortida al programa “La Segarra que cuida” al Castell de Concabella

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Segarra

L’equip tècnic d’acció comunitària juntament amb professionals dels Serveis socials i del SIAD, han realitzat a Concabella la presentació pública del Programa “La Segarra que cuida”.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Plans de Sió, el Sr. Xavier Pintó qui ha donat la benvinguda a totes les persones presents i del president del Consell Comarcal, el Sr. Francesc Lluch, qui ha explicat de manera breu en què consistirà el programa.

Posant el focus en les persones grans, el programa pretén treballar per la prevenció de la solitud, per crear espais i dinamització d’aquests, per l’aproximació de serveis i per l’accessibilitat de tots els municipis que s’hi vulguin adherir.

Val a dir, però, que el programa ha de comptar amb la complicitat i implicació de l’ajuntament i tenir en compte a les mateixes persones que puguin decidir que necessiten i que volen al seu municipi per viure millor.

Tenint present des d’aquest primer minut les premisses del programa, i per tal que aquelles persones que estan soles, que no tenen activitats i dificultats en la mobilitat, puguin accedir a l’acte, s’ha facilitat transport públic i una actuació teatral amb la Lloll Bertarn creant un clima de distensió i diversió on l’han pogut gaudir més de 200 persones de diferents pobles de la comarca.