El Conservatori de Cervera felicita les festes amb "Un Nadal per a Tothom"

L’aula d’improvisació i creació musical del Conservatori de Cervera, sota la supervisió de Jordi Castellà, presenta la nadala 'Un Nadal per a Tothom', una peça musical per felicitar les festes acompanyada d'un clip musical.

Els joves estudiants de música fan un cant a l’optimisme per viure un “Nadal diferent”, un “Nadal de veritat” i un “Nadal per a Tothom”. La proposta visual es basa en la suma de la diversitat com a representació del col·lectiu.

En l’enregistrament hi participen, a part dels mateixos alumnes, les mares, pares, familiars i exalumnes

del centre. Cal destacar que el projecte segueix la trajectòria de treballs anteriors com "Fem Nadal" i "Nadal sense neu", que ara com ara sumen més de seixanta mil reproduccions a Youtube.

"Un Nadal per a Tothom" es pot escoltar a les principals plataformes digitals com Youtube, Spotify i Apple Music, entre altres.

Dins del repartiment, es compta amb la lletra i música d'Aina Serrano, Aleix Bisbe, Anabel Bobet, Anastasia Mostishko, Andreu Puig-Gròs, Anna de la Rica, Aran Sala, Bàrbara Torres, Ferran Segués, Jordi Castellà, Judit Farré, Maria Andrawis, Maria Basaraba, Mariona Ribalta, Mauri Royes, Núria Foix, Pol Grustan, Pol

Lacueva, Queralt Solé, Ramon Moretó, Savina Encuentra i Sergi Escolà. La idea original, arranjaments musicals i producció és de Jordi Castellà. L'enregistrament i edició de vídeo és del Marc Castellà, i la versió anglesa, d'Adaia Flotats i Gerard Flotats.