El ‘Maria Canals porta cua’ torna a Cervera aquest divendres 21 de maig

Text: Redacció / Foto: Santi Riu

El ‘Maria Canals porta cua’ torna a Cervera aquest divendres 21 de maig de la mà de la Paeria i el Conservatori de la capital de la Segarra. En aquesta ocasió, s’instal·laran dos pianos de cua a la plaça Major i a la plaça Sindicat. Està previst que al matí hi passin més de mig miler d’alumnes dels centres escolars de la ciutat i a la tarda els alumnes del Conservatori oferiran audicions. A més, s’ha programat una classe magistral al Sindicat (2/4 de 8 del vespre) i un concert final a la plaça Major amb el pianista Carles Marigó (2/4 de 8 del vespre). Els interessats per assistir al concert han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a [email protected] ja que l’aforament és limitat.

En un altre ordre de coses, el passat cap de setmana van començar els recitals de fi de grau dels alumnes que acaben el grau professional al Conservatori de Cervera i que s'aniran duent a terme durant les properes setmanes. El dissabte, a més, hi va haver un recital conjunt de les alumnes Lídia Soldevila -piano- i les sopranos Judit Cases i Laura Cots, acompanyats per Marc Castellà a Sant Pere de Ponts, que va aconseguir omplir el recinte i va deixar una mostra evident del nivell aconseguit.

Per acabar el mateix dissabte, el quartet de guitarres de nivell elemental del Conservatori format per M. Castellà, J. Cuadros, G. Solé i O. Villorbina, va guanyar el segon premi al Concurs Instrumental Sant Anastasi de Lleida en la categoria de debutants i en la modalitat de música de cambra.