El Museu de Cervera ja té guanyador del Campionat de Cluedo "Un Nadal d'Intriga" a la Casa Duran

Foto: Museu de Cervera

El Campionat de Cluedo Casa Duran ja té guanyador de la seva gran final. En Marc Minguell va resoldre el darrer robatori a la Casa i es va endur com a premi un lot de Nadal valorat en 90 euros.

El premi també va incloure el catàleg de la Casa Duran i Sanpere, 2 entrades per visitar la Casa Museu, 2 entrades per l'exposició dels germans Márquez i un lot de productes de proximitat.

La gran final es va jugar el dimarts dia 4 de gener entre les i els guanyadors de les partides anteriors. Els i les finalistes van rebre com a premi el nou llibre Cerca i Troba de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran.

Les partides van dur-se a terme els dies 28, 29 i 30 de desembre, a les 12 h i a les 18 h, amb 6 equips de 6 integrants a partir dels 12 anys. Cada equip va jugar una partida, i el o la guanyadora de cada partida passava a la Gran Final.

Els i les participants partien d'un robatori a la Casa Duran i Sanpere de Cervera, mentre se celebrava una festa al saló principal. Cada participant era un dels convidats i, alhora, un dels sospitosos. L'objectiu del joc era descobrir quin objecte s'ha robat, a quina habitació ha tingut lloc el robatori i qui ha estat el lladre. A partir de les pistes que els jugadors anaven trobant, podien plantejar una hipòtesi que s'amaga darrere del misteri.