El programa Nereu de Cervera clou el curs amb una festa aquàtica a les piscines

Foto: Paeria de Cervera.

El divendres 17 de juny es va iniciar la temporada a les piscines municipals d’estiu de Cervera amb una festa aquàtica, organitzada per la Regidoria d’Esports i el programa de salut Nereu, oberta a tota la ciutadania.

Durant la festa aquàtica els infants van gaudir amb els inflables que es van col·locar a dins de la piscina. L’accés al recinte va ser gratuït per als alumnes del programa Nereu i els participants als cursets de natació del CEM Cervera. Des del dissabte 18 de juny les piscines estan obertes cada dia, de les 12 a les 20 hores. Els mesos de juliol i agost obriran una hora abans, de les 11 a les 20 hores. De l’1 de setembre, i fins al dia de tancament, l’horari tornarà a ser de 12 a 20 hores. Els preus de les entrades i els abonaments es mantenen igual que l’estiu passat.

El programa Nereu és una activitat d’exercici físic i salut adreçada als infants. Aquest curs hi han participat 12 alumnes, que han practicat exercici físic, supervisats per un Llicenciat en INEF, dos dies a la setmana. De manera paral·lela, una dietista nutricionista ha impartit tallers d’alimentació saludable als alumnes de 2n i 4t de primària de totes les escoles de Cervera.

El curs vinent el programa es repetirà a Cervera i s’està treballant per obrir-lo a tots els alumnes de primària dels centres educatius. L’objectiu és que el programa d’exercici físic i hàbits saludables arribi al nombre més gran de persones possibles, ja que pot beneficiar molt la salut de tots els escolars de Cervera.