Els actors més joves de La Passió de Cervera comencen els seus assajos

Els infants juguen un paper essencial en l'obra, ja que apareixen en escenes clau de l'espectacle i, a més, garanteixen el relleu generacional
Alguns dels joves actors durant un dels assajos ©PassióCervera
photo_camera Alguns dels joves actors durant un dels assajos ©PassióCervera

La Passió de Cervera ja ha posat en marxa els assajos de cara a la propera temporada, que arrencarà el 17 de març. En aquesta ocasió, els primers a sumar-se als treballs preparatoris han estat els més joves dels actors i actrius, un grup format per una trentena nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys.

Aquests joves intèrprets tenen un paper essencial en diverses escenes de la representació, destacant especialment en l'escena de Jesús i els nens i nenes, on es dona l'oportunitat a tots els qui ho desitgin de participar amb un paper amb text. Entre els papers principals es troben el nen/a ric i el nen/a pobre, així com la nena cega, protagonista d'un dels miracles més esperats de l'obra.

Més enllà de la seva funció en la representació, aquests joves representen la continuïtat de la tradició, sent el futur de l'associació i de l'obra al llarg dels anys

Les entrades anticipades ja es troben disponibles per a les representacions del 2024 i poden adquirir-se a través del web oficial de La Passió de Cervera (www.lapassiodecervera.com). Les representacions tindran lloc els dies 17 de març, 23 i 29 de març, i 6, 13 i 20 d’abril de 2024.