La Fira Play Mobil i Lego de Guissona arriba a la seva 3a edició

El certamen tindrà lloc a partir d'aquesta tarda i durant tot el cap de setmana al Pavelló municipal 11 de setembre
Cartell de la III Fira Playmobil i Lego de Guissona.
photo_camera Cartell de la III Fira Playmobil i Lego de Guissona.

Guissona celebra una nova edició de la III Fira de Playmobil i Lego, el punt de trobada dels amants de la tecnologia i del col·leccionisme en Lego i Playmobil, que estarà tindrà lloc a partir d'aquesta tarda i durant tot el cap de setmana al Pavelló municipal 11 de setembre.

La tercera edició de la fira acollirà una dotzena d’escenes de Playmobil executades per diferents dioramistes i una secció que recrearà escenes de Lego, a més de les nombroses activitats paral·leles: inflables, jocs, tallers…

El certamen també acull l'exposició dels diorames dels participants en el ‘Concurs de diorames infantil i juvenil’, que enguany ha comptat amb la participació de 12 joves. A més a més, s'exposaran totes les fotografies que han participat en el concurs ‘Click Rural’ que organitza la regidoria de Turisme. D'altra banda, tots els assistents a la fira podran participar en el sorteig ‘Click Amagat’, hauran de buscar en els aparadors de l’associació de comerç diferents figures de Playmobil que tindran marcades en una butlleta, omplir-la i tirar-la en un dels comerços o al pavelló de la fira. Els premis dels sortejos i concursos es lliuraran diumenge a les 19 h dins l’espai de la fira.

Així mateix, el Museu també se suma a la Fira de Playmobil acollint un diorama romà, i com ja és de costum, organitza la gimcana ‘Iesso Click’ aquest any dedicada als déus de l’Olimp. Tothom que presenti l’entrada a la fira podrà tenir accés gratuït al museu i a les seves activitats, les quals es poden adquirir al mateix museu.

Finalment, totes les persones visitants podran gaudir de la III Fira de robòtica a l’espai La llavor, un espai educatiu tecnològic gestionat per l’empresa Bonàrea, que van donar el seu tret de sortida ahir i restarà fins diumenge. Aquesta vegada exhibirà nous robots col·laboratius, experiències de realitat virtual i d’intel·ligència artificial i es podrà gaudir d’exhibicions i microponències de diferents expertes.