Gairebé 23 mil persones utilitzen els serveis de transport de viatgers a demanda a la Segarra durant l’any 2022

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Segarra

Concretament, 22.996 persones de la comarca han estat usuàries del servei de transports de viatgers a demanda que ofereix l’empresa Cots Alsina. És un servei amb molta demanda, ja que cada habitant de la Segarra ha usat, almenys un cop, aquest servei i està molt ben valorat per les persones que en fan ús.

Hi ha un total de 19 rutes a la Segarra. Els calendaris, horaris i itineraris es poden consultar a través de la pàgina web de l’empresa.

La ruta més emprada és la que passa pels municipis i nuclis de Bellmunt, Montmaneu, Tallada, Rabassa, Sant Guim de Freixenet, Castell de Santa Maria, Estaràs, Gàver i Cervera, amb un total de 4.007 usuaris.

Aquest servei funciona amb una prèvia demanda, la qual s'ha de fer durant els dies feiners, abans de les 12.00 h, al 973 53 21 27. També es pot sol·licitar per WhatsApp: 677 49 49 05.

Val a dir, que és possible utilitzar un sistema tarifari integrat que abasta geogràficament les comarques de la Noguera, les Garrigues, el Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra, oferint preus més beneficiosos. Els establiments que venen les targetes de viatge a la Segarra són: a Cervera, els estancs Minguell, Gasol i Castelló, així com la llibreria Cucafera; a Guissona, la llibreria Issauna i l’estanc Cleries; a Sant Guim de Freixenet, la ferreteria Forn i l’estanc Riera Codina; a Sant Ramon, a l'autoservei Vejer i a Torà, a la botiga estanc Mª Rosa Mases. Més informació a la web http://www.atmlleida.cat/.