El Teatre Municipal Ateneu de Guissona acull l'espectacle "L'Espill Encantat"

La funció està protagonitzada per l'Ainet, actriu que ha captivat el públic amb la seva interpretació a la pel·lícula Alcarràs de Carla Simón

Foto_Recurs4
photo_camera Espectacle musical "L'Espill Encantat". Foto: Ajuntament de Guissona

El divendres 21 d'abril de 2023, a les 20.00 h, el Teatre Municipal Ateneu de Guissona acollirà "L'Espill Encantat", una cantata de nova creació que convida el públic a viatjar a través del poder de la música. L'obra, guanyadora dels Premis Josep Anselm Clavé 2020 del Cant Coral a Catalunya -com a millor espectacle, producció en directe-, està basada en el "Quadern de música" de Jaume Ferran, escriptor i fill predilecte de Cervera.

 "L'Espill Encantat" és una proposta artística interdisciplinària que combina la música, el teatre i la dansa. L’obra és fruit de la col·laboració entre diferents institucions i grups culturals de la comarca de la Segarra, i és una mostra de la força i la creativitat de la comunitat local.

20230421 EspillEncantat
Cartell promocional de l'espectacle musical 'L'Espill Encantat'

El text, escrit per Montse Pont i adaptat especialment per l’ocasió, i la música, composta per Jordi Castellà, conviden el públic a endinsar-se en una trama d'aventures protagonitzada per l'Ainet -actriu que ha captivat el públic amb la seva interpretació a la pel·lícula Alcarràs de Carla Simón- i Josep Ferrer -el Mag Lletraferit, alter ego de Jaume Ferran. Amb la música com a eix conductor, els dos personatges hauran de salvar els orígens d'una ciutat preservant les seves tradicions i saviesa popular. I només hi haurà un camí per fer-ho: “interpretar una cançó màgica abans que surti la Lluna”.

L'espectacle també comptarà amb el talent de Ruth Rius, la Laura Cots i l’Àngels Cervelló com a cantants solistes, el cor d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Guissona, format per alumnes del Conservatori de Cervera, una orquestra de professors del mateix conservatori, diverses ballarines de l'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona i un grup de castellers de la colla Margeners de Guissona. Quant a la direcció, Xavier Hidalgo és el responsable artístic i escènic, mentre que Jordi Castellà n’assumeix la direcció musical. Per la seva banda, la direcció tècnica i la producció estan en mans de Marc Castellà.

Les entrades es poden comprar en línia a través del portal de Ticketic.org