Guissona es prepara pel dissabte de Carnaval amb vermut electrònic i activitats diverses

L’Ajuntament de Guissona, juntament amb la colla dels Kuartos’97 i l’Associació de Comerciants de la Vila, han organitzat una jornada de carnestoltes, i demana a infants i adults que surtin disfressats al carrer per gaudir d’una jornada de diversió.

El dissabte 26 de febrer, els carrers de l’eix comercial de Guissona s’ompliran de disfresses, amb una jornada que començarà amb una gimcana pel comerç local, en la que nens i nenes hauran de descobrir quina disfressa s’amaga a cada comerç.

A partir de les 12 del migdia, la plaça major comptarà amb l’espectacle Visca la Xerinola de la companyia Rikus, que portarà un concert matinal que pretén ser un crit a la diversió i la disbauxa. Aquesta companyia, provinent de les comarques gironines és el primer cop que visita les terres de Lleida.

Tothom qui vingui disfressat/da a la plaça major, podrà participar en el sorteig de diferents regals, gentilesa dels comerços de la vila. A la plaça també hi trobareu coca i xocolata a càrrec dels Kuartos’97.

L’activitat de tarda es traslladarà a la plaça Bisbe Benlloch i al Local dels Margeners de Guissona (Centre Catòlic). En aquests espais es gaudirà del Carnaval dels Kuartos'97, un Carnaval diferent amb vermut electrònic, sopar popular, Frikibingo i música fins a la matinada.

Els agents implicats a la festa i les colles participants han decidit fer una aturada en la rua de comparses, atès que en el moment de decidir si es tirava endavant hi havia un creixement important de casos de Covid a la vila de Guissona. També s’ha anul·lat, per prevenció, la sardinada popular prevista pel Dimecres de Cendra, tot i que a partir del dimecres la Vella Quaresma ja es podrà veure penjada al balcó de l’Ajuntament.