Guissona fa un recapte de 8,888,88 € a favor de la Marató de TV3

Redacció | Foto: Ajuntament de Guissona

Durant tota aquesta setmana Guissona ha promogut una Marató d’activitats sota el paraigua del Pla Educatiu d’Entorn i en el marc de la Festa d'Entitats per a La Marató de TV3.

El passat diumenge, 18 de desembre, la Marató es va convertir en una jornada festiva per a tota la població de Guissona. Més d’una vintena d’entitats i tots els centres educatius es van organitzar per promoure propostes lúdiques per gaudir d’un matí de festa i cohesió, que va tancar amb 8,888,88 € recaptats a favor de la  31a edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de malalties cardiovasculars.

Després de quinze anys de solidaritat, el pavelló municipal i en un format modernitzat, va acollir diferents propostes per a tots els públics, des d’una zona per fer el MOS i el TOC, amb 7 espais de degustació, fins a 10 tallers per a infants i adults, i actuacions a l’escenari a càrrec de la comunitat romanesa, la comunitat d’Ucraïna, l’Escola Ramon Estadella, la Llar d’Infants Municipal, el Casal de la Gent Gran, la colla Gegantera i els Margeners de Guissona.

La inauguració de l’acte va anar a càrrec de l’Il·lm. Sr. alcalde Jaume Ars i del Sr. Claudi Vidal, director dels serveis territorials d’educació, que a més d’inaugurar la festa també van donar el premi al concurs de felicitacions de Nadal de l’alcalde a l’Enric Mateos Martinez i a les que van dissenyar el cartell de la Marató a Guissona (Isabel Domenjó Riera i Anna Tàpies Serra) i el programa de mà (Júlia Cònsul Liñán, Jana Teruel Cucurull i Àurea Beberide Ninot).

Prèviament a aquesta data, també s’havien promogut altres accions per escalfar motors com la pedalada popular, la caminada popular, una cursa d’orientació, la venda de bosses solidàries, etc.

La jornada va cloure al vespre amb l’espectacle ‘Solidaritat en Dansa’ promogut per l’Escola de Dansa Montse Esteve.

D’aquesta manera, la vila de Guissona s’uneix per recaptar fons amb un únic objectiu, les malalties cardiovasculars, podent així sumar i implicar més de 1000 guissonencs i guissonenques en aquesta jornada solidària.