Guissona obre les activitats d'estiu amb Quàlia des d'I3 fins a 4t d'ESO

L'oferta comptarà amb el casal Anem de gira! i el casal Guissona XL del 25 de juny al 30 d'agost
Presentació dels Casals d'Estiu de Guissona ©AjGuissona
photo_camera Presentació dels Casals d'Estiu de Guissona ©AjGuissona

L'Ajuntament de Guissona oferirà un estiu més els Casals d'Estiu. Aquest any la proposta per als infants i joves guissonencs estarà gestionada per la cooperativa de lleure Quàlia i inclourà serveis d'acollida matinal i de migdia per adaptar-se a les necessitats de les famílies i els infants.

Els casals tindran lloc del 25 de juny al 30 d'agost, amb un cost inicial de 43 euros per setmana. A més, s'oferiran descomptes per germans i per nombre de setmanes.

Per una banda, hi haurà el casal Anem de gira!, que farà a l'Escola Ramon Faus i Esteve i estarà dirigit a infants des d'I3 fins a 4t de primària. Aquesta activitat inclou dues propostes organitzades per franges d'edat: el casalet acollirà als més petits i el casalot serà l'espai per a alumnes de cicle inicial i mitjà de primària. Cada grup realitzarà activitats adaptades a la seva edat.

Per a més informació sobre les inscripcions, es pot consultar la pàgina web de Lleure Quàlia

Per altra banda, s'oferirà el casal Guissona XL. Aquest es durà a terme a la Sala Galeria de l'Ateneu i serà per a infants i adolescents de 5è de primària fins a 4t d'ESO. Aquesta proposta inclou activitats dissenyades específicament per a aquestes edats, com jocs cooperatius, reptes grupals, bicicletades, dinàmiques de grup, sortides a l'entorn, tallers i gimcanes. Les activitats fomenten l'esperit crític, el treball en equip i la consciència ambiental.