Guissona prepara una desena d'actes amb motiu del Dia en Contra de l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Demà, divendres 24 de novembre, Guissona presentarà el Pla d’Igualtat Municipal, a les 19 h a la Sala d’actes de l’Ajuntament i dissabte 25N durant tot el dia hi haurà activitats obertes a tota la ciutadania
Façana de l'Ajuntament de Guissona.
photo_camera Divendres es presentarà el Pla d'Igualtat a l'Ajuntament de Guissona.

L’Ajuntament de Guissona, des de la regidoria d’Igualtat i Feminismes i en col·laboració amb l’Associació de dones Nèvia, ha programat un seguit d’actes i activitats per aquest cap de setmana per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Demà, divendres 24 de novembre, Guissona presentarà el Pla d’Igualtat Municipal, a les 19 h a la Sala d’actes de l’Ajuntament. Anirà a càrrec de Meritxell Palacios, membre de l’empresa SURT, qui l’ha elaborat conjuntament amb la regidoria d’igualtat i feminismes de l’Ajuntament de Guissona.

El dissabte 25N hi ha activitats durant tot el dia.  A les 9 h del matí, es llegirà el manifest a la Plaça Vell Pla. L’Associació Nèvia ha preparat una caminada solidària amb esmorzar inclòs. La recaptació recollida es destinarà a l’entitat REFEM, de Lleida, que treballa en l’acollida de dones en situació d'urgència.  Després d’esmorzar es projectarà el documental “EL sostre groc” a la Biblioteca de Guissona.

El dissabte a la tarda s’ofereix un taller que porta per nom ‘Construint Relacions en equilibri: Com Podem Aconseguir la Igualtat de Gènere?’ a càrrec de Fàtima Bentoldrà Fernández. Un taller on es parlarà de com podem prevenir la violència de gènere i gaudir de relacions més igualitàries, i del motiu pel qual és encara tan present en la nostra societat.

Tant per les activitats de matí com de tarda s’ofereix servei gratuït de cangur per als fills/es de les persones que vulguin assistir a les activitats.