Guissona tanca les dutxes dels equipaments esportius per la sequera

La mesura està consensuada amb els diferents clubs i entitats locals i permetrà fer ús de l'aigua per dutxar-se únicament als equips visitants i arbitres de fora
Imatge del pavelló municipal d'esports de Guissona ©AjuntamentdeGuissona
photo_camera Imatge del pavelló municipal d'esports de Guissona ©AjuntamentdeGuissona

L’àrea d'Esports de l'Ajuntament de Guissona ha implementat accions immediates per abordar la crisi hídrica que afecta el país. Les dutxes de les instal·lacions esportives romandran tancades per al seu ús regular com a part d'aquesta mesura preventiva.

A partir d'aquesta decisió que s'aplica als serveis dels complexes esportius, pavellons i camp de futbol, les dutxes només podran ser utilitzades pels equips visitants, arbitres i jugadors que vinguin de fora.

Guissona encara no està sotmesa a restriccions estatals, però el consistori ha decidit anticipar-se a la situació

El regidor d’Esports, Adrià Sánchez, ha mantingut reunions amb entitats locals com ACLE Guissona, l'Escola de Futbol i la UE Guissona per consensuar aquestes mesures. "Estem en un moment complicat i hem de ser responsables i respectuosos amb el nostre territori", ha declarat el regidor, advertint que "podrien prendre's noves mesures restrictives" en un futur.

A més d'això, l'Ajuntament vol conscienciar les famílies sobre la importància de reduir el consum d’aigua a les llars, tancant l’aixeta i limitant el temps de dutxa.