L’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat Local Cervera/Segarra ja està disponible

L’aplicació, desenvolupada per Marc Celeiro, està disponible tant per Android com per iOS i iPadOS 
App Punt Voluntariat Local de Cervera. © Paeria de Cervera
photo_camera Aplicació del Punt Voluntariat Local de Cervera/Segarra. © Paeria de Cervera

El Punt de Voluntariat Cervera/Segarra ja està disponible. El servei té com a objectiu fomentar el voluntariat entre el conjunt de la ciutadania i oferir suport a les entitats locals.

Per fomentar el treball en xarxa entre les entitats i la ciutadania es disposa d'una pàgina web i ara també d’una aplicació mòbil. L’aplicació, desenvolupada per Marc Celeiro, està disponible tant per Android com per iOS i iPadOS (es pot descarregar fent en els diferents sistemes operaris).

Des de l’aplicació, les persones interessades poden consultar la llista de projectes de voluntariat disponibles i contactar directament amb les entitats per concretar la seva participació. Per la seva banda, les entitats es poden registrar i anunciar el conjunt de voluntariats que ofereixen.

El servei està impulsat per la Regidoria de Ciutadania, Acció Social i Salut.

Punt de Voluntariat Cervera/Segarra

És un servei comarcal que informa i assessora tant a les entitats sense ànim de lucre del territori com a les persones que estan interessades a fer voluntariat. La missió és fomentar l’associacionisme i el voluntariat mitjançant la promoció i el suport a les entitats per fomentar el treball en xarxa. A més, s’ofereixen altres serveis vinculats a l’assessorament tècnic, l’acompanyament o la formació de les entitats i de les persones voluntàries, la promoció dels espais de participació del teixit associatiu i actuacions de reconeixement del voluntariat.

Està inclòs en el Contracte Programa 2022-2025 entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, tot i que el servei és gestionat directament per la Paeria.