Junts per Cervera denuncia la castellanització del nou senyal de trànsit a l'A-2 al seu pas per la capital de la Segarra

Redacció | Foto: Junts per Cervera

El cap de llista de Junts per Cervera, Ramon Augé, ha denunciat aquest dimarts la castellanització del nou senyal de trànsit que s’ha col·locat a l’autovia A-2 per indicar una de les sortides de la via a la capital de la Segarra, arran de les obres que s’estan duent a terme en aquest tram, i que conté la indicació ‘Cervera norte’.

Augé ha reclamat al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que se substitueixi el cartell per un que contingui indicacions en català, com el que hi havia fins al moment. Així mateix, Junts han assegurat que la formació es mantindrà atenta a la continuació de les obres per garantir els drets lingüístics també quan s’efectuïn la resta de trams.

Fins ara, la castellanització només s’ha produït en aquest punt, que és l’únic tram de l’autovia on, de moment, s’han fet millores, a través d’unes obres que van arrencar el passat 13 de març, i que aquest dimarts al matí han conclòs amb la col·locació de la senyalització.