Solucionen la problemàtica d’acumulació d’aigua al carrer de la Bassa de Viver de Segarra

L'Ajuntament de Sant Ramon ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi segarrenc

El jurat del premi Abba Melaku reunit en deliberació ©CISAngelOlaran
photo_camera El jurat del premi Abba Melaku reunit en deliberació ©CISAngelOlaran

L'Ajuntament de Sant Ramon al mes de juny va iniciar obres en diferents espais del municipi de Viver de Segarra els quals van finalitzar aquest mes passat mes de setembre. 

L’actuació ha consistit a refer totalment el ferm malmès del carrer de la Bassa i substituir-lo per formigó. A més a més, s’han refet els pendents superficials que condueixen totes les aigües pluvials cap al clavegueram, i s’ha donat, d’aquesta manera, solució a la problemàtica d’acumulació d’aigua en aquest vial.

Al final del carrer de la Bassa s’ha construït un banc per tal de convertir aquest punt en una zona d’esbarjo pel veïnat. A banda del carrer de la Bassa, també s’han arranjat diversos punts del carrer de Dalt.

L’alcalde, Josep M. Ribera, ha ressaltat la importància d’aquesta actuació en la qual s’ha millorat molt un cèntric vial del nucli.

L’obra ha estat executada per l’empresa Ribalta i Fills SA i ha tingut un cost de 37.590,75 euros (IVA inclòs). L’Ajuntament ha comptat amb una subvenció del Pla de Cooperació per a inversions de la Diputació de Lleida per un import de 25.194,60 euros.