La Fira Playmobil i Lego a Guissona aplega a gairebé 1500 persones al llarg del cap de setmana

Redacció | Foto: Ajuntament de Guissona

El passat cap de setmana del 18 al 20 de novembre, ha tingut lloc a Guissona la 2a Fira Playmobil i Lego, una edició acompanyada de la Fira de la Robòtica a l’espai de La Llavor. El certament va ser tot un èxit, ja que va aplegar a gairebé 15000 persones durant tot el cap de setmana.

La Fira Playmobil i LegoLego s’ha ubicat al pavelló 11 de setembre, on a més a més de parades de venda de joguines Playmobil i LegoLego, també s’hi ha pogut trobar una exposició de diorames. Aquesta va constar de 10 diorames Playmobil que van traslladar als visitants al món del safari, a les vacances a la platja, a l’època dels vikings, a l’època medieval i a l’antic Egipte, a més de gaudir de la màgia dels dracs i les fades i de la història de Catalunya, amb la guerra dels Segadors, també van avançar fins al Nadal amb un diorama que recreava un pessebre. A banda, hi van trobar dos diorames LegoLegoLego, promoguts des de bonÀrea, tematitzats amb la Nasa i la Crisi Energètica.

A més, la fira Playmobil i LegoLegoLego va organitzar diferents concursos. Durant tota la setmana a Instagram van anar apareixent clicks que es preparaven per participar en el concurs del Click Rural. Un total de 22 imatges amb l’etiqueta #clickrural van participar en el concurs. La imatge guanyadora va ser d’Aleix Sòria, representant un motorista practicant trail pels camins de la Segarra.

Hi havia 17 ambientacions diferents, als comerços de la vila i edificis municipals, diorames tematitzats i clicks de Playmobil que portaven als infants a descobrir el concurs del Click Amagat. Més de 500 nens i nenes van gaudir del concurs en el qual se sortejava un joc Playmobil i en el que va guanyar la guissonenca Laia Serra.

I finalment, el concurs de ‘Diorames Infantils’, va portar al públic al pavelló municipal, on una dotzena de petits i joves creadors ambientaven l’espai amb els seus diorames. En la categoria de 6 a 10 anys va guanyar la Berta Bureu, i en la categoria d’11 a 15 va guanyar l’Eloi Serra.

Un cap de setmana ple d’activitats en el marc del novembre lúdic que consolida Guissona i la Segarra, com un espai referent de trobada pel públic LegoLegoLego i Playmobil durant el mes de novembre.