La Passió de Cervera comença la venda anticipada d’entrades amb descomptes

Redacció| Foto: La Passió de Cervera

Ja estan disponibles les entrades anticipades per les representacions de La Passió de Cervera del 2023.

Totes aquelles persones que adquireixin les entrades abans del 8 de gener, gaudiran d’un important descompte: entrades a meitat de preu. Amb aquesta bonificació del 50%, les entrades d’adults tenen un preu rebaixat d'11,5 € i les dels menors de 12 anys són a 4 €.

Les funcions de La Passió de Cervera del pròxim any tindran lloc el 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril.

La Passió de Cervera és una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història es remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic.

Més de cinc-cents anys d'història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l'any 1477.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic.

L’èxit ha estat constant de llavors ençà i, malgrat que el text continua essent el mateix, l’escenificació ha sofert innombrables millores i la direcció artística s’ha professionalitzat.

Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.