L’Ajuntament de Sant Ramon rep una menció especial de la Federació de Tennis Taula

Foto: Josep Maria Ribera i Joan Marbà amb Toni Sala, president del CTT Portell, i Francesc Solans, president de la FCTT Lleida.

L’alcalde del municipi de Sant Ramon, Josep Maria Ribera, i el primer tinent d’alcalde, Joan Marbà, van assistir al dinar de final de temporada de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT Lleida).

La trobada, que va tenir lloc el diumenge 12 de juny a Castellnou de Seana, tenia per objectiu aplegar tots els clubs de tennis taula lleidatans i reconèixer “a tothom que s’ho ha guanyat, sigui a la taula o fent que els altres puguin jugar”, mitjançant un lliurament de premis i mencions. Enguany, una de les mencions especials es va concedir a l’Ajuntament de Sant Ramon.

La FCTT Lleida va distingir el consistori municipal “pel seu màxim suport al Club Tennis Taula Portell” en els darrers anys, però, sobretot, per l’increment econòmic en el conveni de col·laboració de l’últim curs. Aquest augment ha permès al CTT Portell l’adquisició d’un terra tècnic per al local de joc, entre altres materials i les inscripcions dels jugadors. Josep Maria Ribera va agrair a la FCTT Lleida el guardó rebut i, a la vegada, va felicitar el CTT Portell “per la seva gran tasca esportiva i social”.

“El municipi de Sant Ramon té un ric teixit associatiu, del qual el Portell en forma part, que durant l’any dinamitza la vida social, esportiva i cultural del municipi. És per això que és una prioritat per a l’equip de govern el suport a totes aquestes entitats”, va subratllar. El CTT Portell també va rebre una menció especial per ser “un club en una població tan petita i complir el somni de jugar a una categoria nacional”.

Aquesta temporada el primer equip del club ha competit en la Tercera Divisió Estatal Masculina, una categoria semiprofessional en la qual s’ha creuat amb equips com el TT Barcelona, Gimnàstic de Tarragona, CN Sabadell, CPP Igualada o el quart equip del CTT Borges, l’actual campió de la màxima lliga espanyola i la Copa del Rei. Tanmateix, els portellencs no han pogut certificar la permanència a la divisió després de no superar el play-off de descens.

Dos jugadors del club també van ser distingits per la FCTT Lleida amb una menció especial. D’una banda, el santramoní Angel Garcia “pel seu màxim sentit d’equip”, mentre que Ivan Fernández va ser reconegut “per la seva dedicació constant”.