L’Aquelarre de Cervera presenta un potent cartell musical amb grups de gran projecció i també promociona formacions emergents

Redacció | Foto: Catpress

L’Aquelarre de Cervera, que tindrà lloc del 26 al 28 d’agost, completa els seus espectacles de foc i tradició amb una potent oferta musical, que inclou grups ja amb trajectòria i projecció (com Balkan Paradise o Gatibu) i manté l’esperit de donar veu a grups joves o emergents de qualitat que s’estan fent un lloc en el mercat. Hi haurà 8 concerts concentrats a la Plaça Major i Cal Racó, espai techno a la Muralla, ball a la plaça Santa Anna, i una oferta ininterrompuda de música i activitats al Fossar durant tot el dissabte i fins a la matinada de diumenge. L’accés serà gratuït a totes les actuacions.

El cartell musical ha estat triat pel grup de treball de música del Consell Assessor d’Aquelarre, en el qual han participat membres de gairebé totes les entitats representades al Consell Assessor. L’objectiu és oferir una programació potent per oferir escenari a grups de qualitat alguns dels quals s’estan obrint camí al sector musical, provinents la majoria de Catalunya, però també del País Valencià i País Basc. També cal destacar que la gran majoria de formacions que actuaran tenen components femenines, amb la finalitat de visibilitzar les dones en l’escena musical.