L’Associació de Dones Nèvia, en col·laboració amb l'ajuntament de Guissona promou la Jornada Mundial contra la Violència de Gènere

Redacció | Foto. Ajuntament de Guissona

El dia 25 de novembre és el dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’Associació de dones Nèvia de Guissona, sempre ha estat molt activa amb aquesta jornada amb l’objectiu de donar visibilitat i denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació.

L’Associació reclama l'eliminació de les violències masclistes i ha preparat una caminada pel dia 26 de novembre, a fi de recaptar diners i destinar-los a entitats que ajuden a dones que en pateixen actualment. Així doncs, els dijous 10, 17 i 24 de novembres estaran amb una parada al Mercat municipal de Guissona, per tal que tothom que vulgui es pugui inscriure i col·laborar amb la causa.

Una altra finalitat d’aquest punt és que sigui un espai de reflexió, i on també es facilitarà un calendari del 2023 amb un missatge contra la violència masclista a més de altres materials com telèfons d’interès, serveis existents a Guissona i la comarca, etc.

A més a més, el mateix dia 25 de novembre a les 19 h de la tarda, han preparat una xerrada sota el nom ‘Els límits de l’amor’ a càrrec de la ponent Susanna Balagué.

També està previst que col·laborin amb la lectura del manifest del dia 25 a la plaça Bisbe Benlloch.